PVC Shutters zijn uitermate goed geschikt voor natte ruimtes, zij zijn volledig vochtbestendig en daarbij zijn zij ook nog isolerend. Dus de perfecte Shutters voor recreatie- en sportruimtes zoals sauna┬┤s en zwembaden of badkamers.


89mm lamel PVC shutter met Clearview

Doordat de louvers en de zijstijlen een aluminium kern hebben, zijn ze ook nog heel sterk en vormstabiel. PVC Shutters zijn vervaardigd van PVC met een aluminium kern voor extra stevigheid. De luiken zijn geschilderd voor een zachte en superieure afwerking en kunnen worden gebruikt in natte ruimtes of zwembad zonder risico van afbraak.

                         
                                                Plastic Connector                       Aluminium kern                     


De bedienstok van onze PVC shutters zijn met kunststof connectors
in plaats van de gebruikelijke stalen nietjes met de lamellen verbonden , dit betekent geen gevar voor roest.

PVC Shutters zijn milieuvriendelijk.
PVC Shutters zijn vrijwel niet identificeerbaar als een PVC product, tenzij je ze aanraakt! PVC Shutters kunnen worden afgewerkt in elke vaste kleur.

Waterdicht: PVC Shutters zijn waterbestendig en ideaal voor natte ruimtes en zwembaden. Ze kunnen zelfs worden geplaatst in een douche. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit RVS scharnieren voor de ultieme waterdichte raambekleding!

ONDERHOUT:
PVC Shutters zijn heel onderhoudsvriendelijk en U hoeft niets anders te doen dan uw shutters, afvegen met een vochtige doek.