Aluminium shutters als gevelbekleding, bij een terras, vide of gewoon als decoratieve buitenshutters.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium en naar wens in elk RAL kleur afgewerkt, mat of zijdeglans en zelfs in hoogglans. Ook de combinatie van een aluminium frame met houten lamellen behoort tot de mogelijkheden.

Aluminium shutters worden geleverd in 89mm lamelmaat met zelfs groepsgewijs kantelbare lamellen. Voor binnen of buiten, als standaard shutters scharnierend, als railsysteem of schuifpanelen.

Aluminium shutters zijn uitermate goed geschikt als decoratief buitenluiken die links en rechts van het raam gemonteerd worden, dit geeft uw huis een geheel andere uitstraling. In deze toepassing wordt meestal voor vaste lamellen gekozen die dus niet verstelbaar zijn.

 


Aluminium shutters toegepast als  terrasafscheiding zorgen voor een stukje privacy. Ook kunnen de shutters volledig worden gesloten om zowel wind en regen en zon te weren. Een multifunctionele oplossing om het terrasleven aangenamer te maken. Luiken kunnen  worden geplaatst als vouwwand of als vaste panelen. Als voor een vouwend systeem gekozen wordt, kunnen de  panelen naar één kant worden geschoven middels een bovenrail en ondergeleider en het complete pakket wordt kan worden vastgezet.